fbpx
omsætning

STEPTO A/S øger omsætning for 3. år i træk

Udgivet af: 

STEPTO-redaktør
STEPTO-redaktør

Med en nettoomsætning på 12,2 mio. kroner har revisor- og rådgivningsvirksomheden Stepto A/S igen i år præsteret vækst i omsætningen. Trods store investeringer i digitale løsninger kommer selskabet ud af regnskabsåret med et resultat før skat på knap 2,4 mio. kroner

Der er godt gang i de numeriske taster hos revisor- og rådgivningsvirksomheden Stepto A/S i Støvring. Virksomheden, der især henvender sig til landbrugssektoren, kommer ud af regnskabsåret 2019 med en omsætningsvækst på 6% sammenlignet med 2018. Omsætningsstigningen er både et resultat af kundetilgang men også af øget efterspørgsel på forskellige tillægsydelser:

”Vi er ikke blandt de største, men vi har alligevel mulighed for at tilbyde en forholdsvis bred vifte af ydelser, og mange af vores eksisterende kunder har fået øjnene op for, at det kan give god mening at udlicitere forskellige administrative opgaver og funktioner, så man frigiver ressourcer til at fokusere på det, man brænder for og er god til”, forklarer Lars Søgaard, der er chefkonsulent og indehaver i Stepto A/S. 

Investeret massivt i digital bilagshåndtering

I det forgangne år er der investeret massivt i videreudvikling af den digitale bilagshåndteringsløsning StepTOOL, som har været tilgængelig for virksomhedens kunder siden 2018.

”Løsningen er blevet taget godt imod, og vi kommer derfor til at fortsætte investeringen i digitale løsninger, der gør hverdagen lettere for vores kunder og os selv i indeværende år”, forklarer Margrethe Brandt, der er direktør i Stepto A/S og primus motor på den digitale platform.

Hun understreger dog, at trods planerne om fortsatte investeringer prioriterer virksomheden et højt kapitalberedskab og en høj økonomisk effektivitet, hvilket blandt andet kommer til udtryk i en soliditetsgrad på godt 40 og en overskudsgrad på 18,8 for 2019. 

For yderligere information, kontakt:

Lars Søgaard

Lars Søgaard

Chefkonsulent & indehaver

Margrethe Brandt

Margrethe Brandt

Direktør

Del denne nyhed i dit netværk
Nyheder direkte i din indbakke?

Vi holder dig opdateret om nyt inden for virksomhedsdrift og -økonomi.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag en email, så snart vi har nyt. 

Du kan til enhver tid afmelde dig igen med et enkelt klik. 

Vi holder dig opdateret med relevant nyt for virksomhedsejere

Skriv dig op til STEPTOs nyhedsbrev og modtag nyheder og produktinformationer fra vores økonomiske eksperter. Du kan til enhver tid afmelde dig igen med et enkelt klik.