fbpx

Om STEPTO

Om stepto - Rådgivning helt nede på jorden

Økonomisk rådgivning helt nede på jorden

I STEPTO a/s yder vi uafhængig, økonomisk rådgivning helt nede på jorden. 

Det betyder, at vi siger tingene, som de er, og så det er til at forstå for dig. 

Det er den eneste rigtige måde at hjælpe dig og din virksomhed videre på.   

Vi hjælper danske landbrug med alt inden for økonomi, finans, SKAT, budgetlægning, bogføring, ejendomshandler og meget mere. 

Vores branchekendskab er din styrke

Kan en sending bindergarn koste 40.000 kr.? 

Og hvor mange liter energikorrigeret mælk kan 100 køer realistisk producere?

Landbrugssektoren er vores niche og vores speciale. Medarbejderne i STEPTO har alle forhåndserfaring og et indgående kendskab til landbrugssektoren.

Det betyder, at vi kan stille de relevante spørgsmål, foreslå alternative løsninger og opdage eventuelle fejl, inden de når at gøre skade på din virksomhed.  

Med andre ord er vores branchekendskab DIN sikkerhed for målrettet og relevant rådgivning.

Om Stepto
Margrethe Brandt og Lars Søgaard, indehavere er Stepto AS

Hvem er vi?

STEPTO A/S er en familieejet virksomhed grundlagt af Lars Søgaard og Margrethe Brandt i 2008. 

Virksomheden udspringer af et ønske om at tilbyde landmænd et alternativ til de etablerede landboforeninger og store rådgivningsvirksomheder.  

Vi vægter gode, lange relationer og bestræber os på altid at levere relevant rådgivning med til eksempelvis et regnskab, så du ikke bare får en stak tal men også konkrete anbefalinger til, hvordan tallene kan anvendes i praksis.

STEPTO A/S holder til i Støvring syd for Aalborg og beskæftiger i dag knap 30 medarbejdere heraf hovedsageligt økonomikonsulenter, revisorer og revisorassistenter. 

Hvordan kommer du i gang?

Ikke to kunder er ens. Vi begynder altid et nyt samarbejde med en indledende og helt uforpligtende samtale med dig. Vi spørger ind til din virksomhed og til dine behov for hjælp til økonomi eller drift af din virksomhed. Og så præsenterer vi dig for de områder, hvor vi har mulighed for at byde ind ift. dine ønsker og behov. 

Men lige så vigtigt mærker både du og vi efter, om kemien er den rette. Økonomisk rådgivning er en tillidssag, og det ligger os meget på sinde, at du går fra mødet med en klar fornemmelse af, om vi er de rette for dig og din virksomhed.  

Jesper Paulsen og Maiken Farsinsen - Stepto AS

Vores løfter til dig

Ansvarlighed handler om at behandle både kunder og medarbejdere ordentligt. Og det hele starter faktisk med medarbejderne. For STEPTO er ikke bedre, end de medarbejdere, der er ansat.

Kan vi ikke sikre glade og tilfredse medarbejdere, der ikke blive skiftet ud hele tiden, kan vi heller ikke sikre kunderne den kvalitet og kontinuitet, de fortjener og har krav på.  Derfor er kunderne afhængige af, at vi er ansvarlige over for vores folk.     

Vores løfter til dig:
  • Vi siger ikke, vi kan noget, som vi ikke har kompetencerne til.
  • Vi siger ikke, vi kan nå det til i morgen, hvis vi ikke kan

Forretningsans betyder blandt andet, at vi vægter de gode, lange kunderelationer. Vi vil gerne beholde dig som kunde i lang tid, for jo bedre vi kender dig og din virksomheder, des bedre kan vi hjælpe dig. Og så er det også langt lettere at beholde eksisterende kunder end at skulle ud at jagte nye kunder hele tiden. 

Forretningssans betyder også, at vi ikke laver brandtilbud til nogle (nye) kunder på bekostning af de eksisterende kunder. Hvis en mulig, ny kunde ikke kan betale sig fos os, så takker vi hellere nej. Det kommer alle til gode. Hos os er der ingen pistolsalg. For vi ved, at du før eller siden vil gennemskue det, så det får vi alligevel ikke lov til ret længe. 

Vi vil også gerne vise forretningssans på dine vegne. Vi kender landbrugssektoren, og kan vi se et forretningsmæssigt potentiale for din virksomhed, skal vi nok sige til.  

Vores løfter til dig: 

  • Vi lover at du som kunde, ikke skal betale for, at vi giver store rabatter til andre kunder
  • Vi driver vores egen virksomhed ordentligt og forsvarligt, så du kan stole på, at vi også er her i morgen. Det giver kontinuitet og sikkerhed for dig som kunde.

For os er begejstring det modsatte af jantelov. Vi elsker, når vi lykkes med noget og ikke mindst, når vores kunder har succes og tjener penge. Vi glæder os på kundernes vegne, og i vores optik behøver man ikke gå stille med dørene, fordi man har gjort det godt.

Vi vil gerne begejstres sammen med dig som kunde og være med til at fejre dine succeser.

Du kan regne med anerkendelse fra os.

Vores løfter til dig: 

  • I STEPTO lover vi at glædes og begejstres over din succes – ingen jantelov her!

Vi skal love os selv, at vi ikke falder tilbage, når det går godt. Vi skal blive ved med at vide, at der er noget, vi ikke ved, og så forsøge at blive klogere.

Og så handler det selvfølgelig også om at vide det, hvis der er noget, man ikke dur til og ikke forventer at blive god til, så man kan søge hjælp til at få det løst.

Vores løfter til dig:

  • I STEPTO vil vi hele tiden jagte udviklingen.
  • Vi lytter gerne til idéer til udvikling – både af mennesker og værktøjer
Vi udfordrer os selv, hinanden, vores kunder og samfundet omkring os. Det handler om pengeinstitutter eksempelvis. Man kan altid acceptere og vælge den sikre løsning.

Men man kan også godt udfordre og sige, at hvis en kunde klarer sig godt, bør der også være mulighed for at bevæge sig lidt uden for kasserne.

Vores løfter til dig: 
  • Vi hjælper dig med at udfordre tilbagemeldinger fra f.eks. pengeinstitutter, kreditforeninger og SKAT. Vi mener ikke, at du skal acceptere standard-svar og ubegrundede afvisninger.

Historien om Stepto A/S

Stepto A/s stiftes

STEPTO A/S blev stiftet af Margrethe Brandt og Lars Søgaard i 2008.  

2008

2013

Lancering af eget budgetprogram

Vi manglede et passende budgetprogram og kunne ikke finde tilfredsstillende løsninger på markedet. 

Så vi fik bygget vores eget, og det har vi brugt lige siden.

Omtale af Stepto A/S' regnskabsresultat

Flere landbrugsmedier bemærker STEPTOs regnskaber, der vækker opsigt for en lille, ny spiller i et marked præget af store og tunge aktører. 

2014

2017

Lancering af StepTOOL

STEPTO A/S’ egenudviklede, digitale bilagshåndteringssystem StepTOOL lanceres. StepTOOL tilbydes alle kunder på særdeles favorable vilkår og er under kontinuerlig videreudvikling.  

Omsætningsrekord

For første gang runder STEPTO A/S en omsætning på 10 mio. kr. 

2018

Spørgsmål?