fbpx

Professionel bogføring og bogholderi

“Med STEPTOs bogholderiservice slipper du for alt bøvlet rundt om selve bogføringen og får frigivet værdifuld tid til udvikling af din virksomhed eller bedrift”

– Maiken Kjær Farsinsen, revisorassistent

Brug for hjælp?

Hjælp til bogføring

Bogføringen af dine bilag er grundstenen til dit budget og regnskab og er derfor en meget vigtig del af vores arbejde. 

Du har mulighed for at få specificeret bogføringen, så den tilgodeser lige præcis dine behov. Nogle vil gerne have en meget høj grad af specifikation af indtægter og udgifter f.eks. på ejendomsniveau eller pr. maskine for at kunne danne sig et bedre overblik over bedriften. Andre foretrækker en lavere specifikationsgrad.

Hvordan bogfører man?

Der er forskellige muligheder for bogføring: 

 1. Ved ekstern bogføring foretager vi bogføringen på vores kontor ud fra de bilag og kontoudtog, du har sendt til os, eller som ligger i vores digitale bilagshåndteringssystem, StepTOOL.

 2. Vores bogholder – eller ‘farmsekretær’ – kommer ud til dig, som en del af vores bogholderiservice og foretager bogføringen hos dig – enten i vores eget i et regnskabsprogram af jeres valg. Farmsekretæren hjælper også gerne med andre opgaver som f.eks. betaling af regninger, fakturering, opfølgning på debitorer mv.

 3. Du står selv for bogføringen i dit eget regnskabsprogram, og vi assisterer kun med indberetning af momsen samt selve regnskabsopgørelsen og indberetning af selvangivelsen. I mange tilfælde forestår du selv momsudarbejdelsen i løbet af året, mens vi assisterer med bogføring af momsafregning ved årsafslutningen.
   

For at lette vores arbejde vælger mange kunder at give os adgang til deres bank, så vi har kontokig og kan udtrække posteringer. Med adgang til banken har vi også bedre mulighed for at være ajour med banklån, eller hvis der f.eks. har været låneomlægninger, hvortil der er oprettet nye konti.

Alternativt kan din bank sende os de relevante filer, eller du kan vedlægge en kontoudskrift fra banken selv.

Hvilke regnskabsprogrammer må jeg bruge?

Som hovedregel bruger vi vores eget regnskabsprogram, som er C5, til at bogføre i. Men vi er meget fleksible om valg af regnskabsprogram. 

Det vigtigste er, at dit system kan eksportere en CSV-fil, som vi kan indlæse i vores system. Er dette muligt, kan du frit vælge regnskabsprogram. Har du brug for kreditor- og debitorstyring, anbefaler vi E-conomic

Vi svarer gerne på dine spørgsmål til de forskellige regnskabsprogrammer i det omfang, vi kan.

Bogholderiservice

Er du en af de mange virksomhedsejere, der bruger al for megen tid på det administrative arbejde, som bogføring af løn og skat, afstemninger, regnskabsførelse, indberetning af moms og så videre? Føler du, at du spilder dyrebare ressourcer, når fokusset flyttes fra kerneforretningen?

Med STEPTOs farmsekretær får du mulighed for at frigive timer til at koncentrere dig om at drive og udvikle din virksomhed eller din bedrift. Vi hjælper med alle de opgaver, der ligger rundt om selve bogføringen, som for eksempel:

 • afstemninger
 • fakturering af kunder
 • betalingsservice
 • betaling af fakturaer
 • rapportering
 • opfølgning på debitorer
 • oprettelse af inkassosager


Servicen kan naturligvis kombineres med bl.a. løn og lønkørsel og
momsudarbejdelse

Kontakt Stepto nu

Hvad gør en bogholder?

Alle vores kunder er forskellige og har forskellige behov. Og hos nogle kunder kan behovene veksle hen over året, således at man har brug for mere assistance på visse tider af året og mindre på andre.

Vores bogholderiservice er en form for sekretærfunktion, der kan træde til og fra efter behov. Du vælger med andre ord selv omfanget af aftalen, hvilke områder og opgaver, vi skal assistere med, og hvornår vi skal sætte ind. Og du kan selv skrue op og ned for timeforbruget afhængigt af dine behov.

Bogholderen er dine ekstra hænder, og det er dine og din virksomheds behov, der sætter dagsordenen for vores arbejde. Mange opgaver vil vi sandsynligvis kunne løse fra vores kontor, hvis du fremsender de relevante dokumenter og giver os de nødvendige adgange.

Men i mange tilfælde vil det give mening, at vi sidder fysisk sammen med dig. Vi kommer hellere end gerne til din virksomhed eller bedrift og klarer opgaverne hos dig, hvis det giver mest mening.

Vi fakturerer udelukkende for vores timeforbrug.

Spørgsmål?

Picture of Maiken Kjær Farsinsen

Maiken Kjær Farsinsen

revisorassistent

Vi holder dig opdateret med relevant nyt for virksomhedsejere

Skriv dig op til STEPTOs nyhedsbrev og modtag nyheder og produktinformationer fra vores økonomiske eksperter. Du kan til enhver tid afmelde dig igen med et enkelt klik.