Bogholderi-service
("farmsekretær")

“Med STEPTOs bogholderiservice slipper du for alt bøvlet rundt om selve bogføringen og får frigivet værdifuld tid til udvikling af din virksomhed eller bedrift”

– Carina Nygaard Simonsen

Bogholderiservice hos STEPTO A/S

Er du en af de mange virksomhedsejere, der bruger al for megen tid på det administrative arbejde – bogføring, afstemninger, regnskaber, indberetning af moms, udbetaling af løn og så videre? Måske drømmer du om mere tid til at kunne fokusere på kernen i din virksomhed?

Med STEPTOs bogholderiservice (”farmsekretær”) får du mulighed for at frigive timer til at koncentrere dig om at drive og udvikle din virksomhed eller din bedrift.

Vi hjælper dig med alle de opgaver, der ligger ”rundt om” selve bogføringen.

Det kan blandt andet være:

  • afstemninger
  • fakturering af kunder
  • betalingsservice
  • betaling af fakturaer
  • rapportering
  • opfølgning på debitorer
  • oprettelse af inkassosager


Derudover kan servicen naturligvis kombineres med eksempelvis løn-administration eller selve bogføringen og momsudarbejdelsen.  

Hvad indeholder bogholderi-servicen?

Alle vores kunder er forskellige og har forskellige behov. Og hos nogle kunder kan behovene desuden veksle hen over året, således at man har brug for megen assistance på visse tider af året og mindre på andre tider af året.

Vores bogholderiservice er en form for sekretær-funktion, der kan træde til, når du har behov, og træde fra, når behovet ikke er der.  

Du vælger med andre ord helt selv omfanget af aftalen, hvilke områder og opgaver, vi skal assistere med, og hvornår vi skal sætte ind. Og du kan selv skrue op og ned for timeforbruget afhængigt af dine behov.

Bogholderiservicen er dine ekstra hænder, når og hvor du har brug for dem. Det er dine og din virksomheds behov, der sætter dagsordenen for vores arbejde.

Vi fakturerer dig udelukkende for vores timeforbrug.

Hvor foregår bogholderiservicen?

Igen afhænger det fuldstændigt af din virksomheds behov. Mange opgaver vil vi sandsynligvis kunne løse fra vores kontor, hvis du fremsender de relevante dokumenter og giver os de nødvendige adgange.

Men i mange tilfælde vil det give mening, at vi sidder fysisk sammen med dig. Vi kommer hellere end gerne til din virksomhed eller bedrift og klarer opgaverne hos dig, hvis det giver mest mening.

Læs også om bogføring og momsudarbejdelse og vores lønservice

Spørgsmål?

Maiken Kjær Farsinsen

Maiken Kjær Farsinsen

revisorassistent

Carina N. Simonsen

Carina N. Simonsen

revisorassistent

Janni Kjærgaard Floor

Janni Kjærgaard Floor

revisorassistent

Anne Immersen

Anne Immersen

revisorassistent

Marianne Hvid Hansen

Marianne Hvid Hansen

revisorassistent

Sandra Larsen

Sandra Larsen

revisorassistent

Tina Haals Hansen

Tina Haals Hansen

revisorassistent

Jesper Paulsen

Jesper Paulsen

revisorassistent

Genveje