fbpx

Investerings- og etablerings-rådgivning

STEPTO A/S er din aktive medspiller før, under og efter etablering eller overtagelse af virksomhed

– Lars Søgaard, chefkonsulent og indehaver

Brug for hjælp?

Investering i eller etablering af virksomhed

Står du over for etablering af ny virksomhed eller et muligt opkøb af en eksisterende virksomhed eller ejendom? Så er der en række forhold, du bør have med i overvejelserne. 

Vi indgår som din uvildige rådgiver og sparringspartner med henblik på bl.a. at analysere dine optimerings-muligheder samt eksempelvis prissætning af ejendom.  

Budgetlægning og indtjeningsmuligheder

Hvad enten du skal overtage eller etablere, er det afgørende, at du får lagt et budget for din investering. Budgettet giver dig først og fremmest et overblik over dine (forventede) indtægter og udgifter, men budgettet er i høj grad også et strategisk styringsværktøj, der bør indgå aktivt i udarbejdelsen af din (kommende) virksomheds strategi og i opstillingen af mål for virksomheden. 

Som led i overvejelserne om investering i eller etablering af virksomhed er det naturligvis helt centralt at få vurderet dine indtjeningsmuligheder.  

Begge dele hjælper vi dig med.  

Investeringsplaner og budgetter

Sammen med budgetterne bør du have en plan for investeringsforløbet ved overtagelse eller etablering af virksomhed.  

Sammen med dig udarbejder vi de nødvendige investeringsplaner og budgetter, som du kan tage med i banken eller kreditforeningen med henblik på lånoptagelse.  

Din aktive medspiller

Hvis du beslutter at arbejde videre med opkøb eller etablering, deltager vi aktivt i forhandlingerne med sælger samt banken og kreditforeningen for at få den mest optimale prissætning og de bedst mulige betingelser for dig. 

Læs evt. også om stiftelse og drift af selskaber eller vores finansieringsrådgivning.   

Kontakt Stepto nu

Spørgsmål?

Picture of Lars Søgaard

Lars Søgaard

chefkonsulent & indehaver

Author

Vi holder dig opdateret med relevant nyt for virksomhedsejere

Skriv dig op til STEPTOs nyhedsbrev og modtag nyheder og produktinformationer fra vores økonomiske eksperter. Du kan til enhver tid afmelde dig igen med et enkelt klik.