fbpx

NB: I ugerne 28-31 holder kontoret åbent mandag-fredag kl. 9-14. Vi ønsker dig en god sommer. 

Mød kunderne

Kunderne i STEPTO er langt overvejende fra landbrugs-sektoren. De nyder godt af STEPTOs store indsigt i og erfaring med drift af landbrug i Danmark. 

Hør dem fortælle om deres oplevelse af samarbejdet med STEPTO nedenfor.  

Økologisk planteavler

“Jeg bruger STEPTO til regnskab, løn, budget og budgetopfølgning. Lars er en god sparringspartner og en fantastisk sparringspartner ved ejendomshandel. På et niveau, som jeg kan være med på. 

Jeg har været ved STEPTO i syv år, og det, jeg får allermest ud af, er, at vi får regnskabet i februar måned. Det kan jeg bruge til noget i min virksomhed.”

Svineproducent

“Jeg kom til STEPTO efter at have været en kastebold i landbo-foreningerne. Jeg bruger STEPTO til budget, budgetopfølgninger, årsregnskab, skatteregnskab og skatterådgivning generelt.

Jeg har en rigtig god dame, der kommer to gange på tre måneder og følger op på alle de ting, jeg ikke selv får gjort”

Mælkeproducent

“STEPTO laver mine regnskaber, moms og løn til medarbejdere, så de ting skal jeg slet ikke tænke på. Og når vi har udvidelser eller opkøb af ejendomme, bruger jeg dem til at lægge budget og overveje mine planer – om de nu er fornuftige nok eller ej.

De siger tingene ligeud. De fortæller, hvor man er god nok, og hvor man skal forbedre sig, og det er dét, jeg har brug for”.

Mælkeproducent

“Aftaler skal holdes, og det får jeg ved STEPTO. Vi får lavet vores ting til tiden. Regnskaberne er altid færdige i første kvartal, og det er nogle kanon budgetter, vi får lavet, og banken er så glad for dem. De er gennemarbejdede. Godt samarbejde hele vejen igennem.

“Har jeg nogle problemstillinger eller noget, der skal drøftes, så har jeg den samme rådgiver, som jeg har haft i 9 år. Så tager jeg lige kontakt til Benny, og så tager vi en snak om, hvad der skal ske. Han er hurtig til at give et svar, og han er også let at få fat i. Han tager altid telefonen.