Lønservice

“Lønudbetalingen skal bare sidde i skabet og til tiden – hver gang” 

– Sandra Larsen, revisorassistent 

Outsourcing af lønadministration frigiver tid til din daglige drift

Bruger du også meget tid på lønbehandling til dine medarbejdere hver måned eller hver 14. dag? Vil du gerne kunne frigive timer til at fokusere på din kerneforretning? Eller synes du de tekniske lønsystemer er svære og tidskrævende at navigere i?

Så lad os hjælpe.

Løn er noget af det mest sårbare og vigtige for dine medarbejdere, og derfor skal behandlingen sidde i skabet og udbetalingen ske til tiden – hver gang.

Med lønoutsourcing står vi for jeres lønregnskab og lønindberetning, så du slipper for besværet og kan bruge din dyrebare tid på drift og udvikling af din virksomhed.

Sådan kan vi hjælpe jer med løn

En aftale om lønservice hos os indebærer, at vi månedsvist eller hver 14. dag sender dig en påmindelse med en dato og en frist for indberetning af løn.

Når du har indberettet lønnen til os, gennemfører vi selve lønkørslen for dig, så alle medarbejdere modtager sin løn rettidigt.

Vi sørger for at oprette en aftale med Nets, hvilket sikrer, at lønnen automatisk bliver overført til medarbejdernes lønkonto, samt at lønnen indberettes korrekt til SKAT, ATP og feriepenge.

Det eneste, du selv står for, er således lønindberetning til os. Så klarer vi resten.

Spørgsmål til en medarbejders løn

Når man administrerer løn, kræver det, at man skal kunne svare på spørgsmål om alt, der angives på en lønseddel, til SKAT, ATP, feriepenge og så videre. Dertil er der en række juridiske aspekter forbundet med lønadministration, og det giver derfor godt mening af have en ekstern samarbejdspartner ved hånden.

Med en lønserviceaftale hos os er du altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål – hvad enten de vedrører din egen eller en medarbejders løn.

Vi samarbejder med Visma DataLøn, og er der spørgsmål, vi ikke kan svare på, har vi mulighed for at trække på deres juridiske afdeling.

Afhængigt af sagens kompleksitet kan du eller din medarbejder også modtage rådgivning direkte hos Visma DataLøns jurister.

Håndtering af personoplysninger

Vi anvender Visma DataLøns online lønsystem, Klarløn. Her er sikkerheden i top, så alle personoplysninger og info om lønforhold er beskyttet optimalt. Alle medarbejdere modtager en online lønseddel i e-Boks, som ligeledes er en sikker, krypteret kanal.

Som arbejdsgiver har du desuden mulighed for at tilgå alle lønsedler i Visma DataLøns e-arkiv. I arkivet er det også muligt at uploade filer som f.eks. ansættelseskontrakter, så de ligger i et sikkert netværk, og både du er sikret i forhold til persondataforordningen (GDPR).

Ønsker du imidlertid ikke at anvende Klarløn, er du velkommen til at ringe eller sende os en mail. En mail må gerne indeholde navn og timer, men ikke en medarbejders løn eller timesats.

Hvad koster STEPTO’s lønservice?

Vores lønservice faktureres med en fast pris pr. lønseddel, og der er således ingen yderligere omkostninger eller gebyrer forbundet med administrationen.

Har du desuden brug for at få frigivet yderligere tid til at fokuserer på din kerneforretning, tilbyder vi foruden lønservice også hjælp til din alt lige fra momsudarbejdelse til bogføring og bogholderi og meget mere.

Spørgsmål?

Skriv til løn-teamet på loen@stepto.dk eller tag fat i én af medarbejderne i teamet nedenfor. 

Lis Nørgaard

Lis Nørgaard

HR- og lønkonsulent

Carina N. Simonsen

Carina N. Simonsen

revisorassistent

Anne Immersen

Anne Immersen

revisorassistent

Sandra Larsen

Sandra Larsen

revisorassistent

Margrethe Brandt

Margrethe Brandt

direktør & indehaver

Genveje

Priser
Lønservice

1 lønseddel

kr. 110 PR. lønkørsel
  •  

2-4 lønsedler

kr. 95 pr. lønkørsel
  •  

5-9 lønsedler

kr. 85 pr. lønkørsel
  •  

10+ lønsedler

kr. 75 Pr. Lønkørsel
  •  

Øvrig support

kr. 620 pr. time
  •  

Læs mere om vores priser og forretningsbetingelser.