fbpx
revisorassistent

Stepto A/S søger revisorassistent

Udgivet af: 

STEPTO-redaktør

STEPTO-redaktør

STILLINGEN

STEPTO a/s søger en revisorassistent, der kan indgå i det regnskabsmæssige arbejde med udgangspunkt fra virksomhedens kontor i Støvring (v/Aalborg). Virksomheden mærker en fortsat tilgang af kunder og en stigende mængde arbejdsopgaver, hvorfor der søges en person med interesse i og kendskab til landbrugsregnskaber.

Vi har brug for en kollega som fra start får egen kundeportefølje. I virksomheden er der i alt 21 ansatte. De fleste arbejder med at betjene og servicere kunder indenfor bogføring, regnskab, skat og rådgivning. Der er mulighed for faglig sparring indenfor såvel regnskab som skat.

Der er en afslappet atmosfære i virksomheden med en kultur, hvor man hjælper hinanden. Der er en aktiv personaleforening med et fint udbud af sociale arrangementer. Virksomheden flytter på kort sigt ind i nyopførte egne lokaler (Støvring) – så du kommer til at arbejde i helt nye og moderne lokaler. 

Den rette ansøger bør ideelt set have faglig indsigt i landbrugsøkonomi og landbrugets generelle vilkår.

Stillingens indhold:

 • Bogføring i primært C5, E-conomic – men der kan også være andre ERP systemer

 • Opstilling af års- og skatteregnskaber

 • Rådgive kunder som selv foretager bogføring

 • Opstarte nye kunder og ”konvertere” dem til vores system og tanker

 • Forretningsmæssig forståelse

 • Fremme det faglige arbejde på kontoret i samarbejde med de øvrige kollegaer, herunder skabe et dynamisk kontor, der løbende forsøges udviklet til de fremtidige krav, der stilles i forholdet mellem de regnskabsførende, skat og finansieringskilder.

 • Bogholderiopgaver på kundens adresse

 

KANDIDATEN

Vi forventer at du har min. 6 års erfaring fra denne eller lignende stillinger. Det vil være en fordel men ikke et krav at kandidaten har erfaring med landbrugssektoren.

Du har sandsynligvis erfaring som bogholder, revisor eller rådgiver af landbrugskunder. Du besidder en god økonomiforståelse og trives med at udføre bogholderiopgaver samtidig med at du har kundekontakt.

Vi forestiller os, at du er uddannet revisorassistent og har arbejdet som det i nogle år. Du er måske allerede uddannet HD-R, ved at uddanne dig eller ønsker at uddanne dig. Du kan også sidde som bogholder i en mindre eller mellemstor virksomhed. Være selvstændig med bogføringsopgaver og med et ønske om at indgå i et team med ligesindede kolleger.

Som person kan du varetage mange opgaver samtidigt og er god til hurtigt at sætte dig ind i nye arbejdsprocesser og opgaver. Du trives med selvstændighed og brænder for opgaveløsningen. Du er positiv og åben for forandringer samt forstår vigtigheden af at afslutte dine opgaver til aftalt tid.

 • Du er selvstændig og tager ansvar

 • Du kan træffe beslutninger

 • Du har overblik men glemmer ikke detaljerne

 • Du trives med at tale med kunder og besøge dem på deres adresse

 • Du lægger vægt på kvalitet

 • Du har gode samarbejdsevner og kan arbejde struktureret

 

Ansøgning
Ansøgning foregår via vores rekrutteringspartner JobInnovation:

 

Frist:
Snarest muligt

Område:
Region Nordjylland


Kontaktperson:
Claus Bech Nielsen
Partner i JobInnovation
+45 31 31 67 76
Bech Hunting


Virksomhed:
Stepto A/S
www.stepto.dk

Arbejdssted:
Juelstrupparken 10A
9530 Støvring

Om virksomheden:
STEPTO a/s er en ambitiøs virksomhed, der tilbyder økonomi- og ledelsesrådgivning til virksomhedsejere. Vi tilbyder rådgivning og udarbejdelse af alt indenfor regnskaber, budgetlægning, finansiering og skatterådgivning.

I STEPTO a/s stoler vi på vores kunders dømmekraft og støtter dem i deres valg og prioriteringer. Vi elsker at jagte den ’gode forretning’ – i fællesskab med vores kunder. Deres succes – er vores succes. Vi bliver inspireret af mennesker og virksomheder, der gør det godt – se www.stepto.dk.

Virksomhedens kunder findes fortrinsvist i region Nordjylland og indenfor landbrug og små / mellemstore håndværksvirksomheder.

Del denne nyhed i dit netværk

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Nyheder direkte i din indbakke?

Vi holder dig opdateret om nyt inden for virksomhedsdrift og -økonomi.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag en email, så snart vi har nyt. 

Du kan til enhver tid afmelde dig igen med et enkelt klik. 

Vi holder dig opdateret med relevant nyt for virksomhedsejere

Skriv dig op til STEPTOs nyhedsbrev og modtag nyheder og produktinformationer fra vores økonomiske eksperter. Du kan til enhver tid afmelde dig igen med et enkelt klik.