fbpx
revisor

Stepto A/S søger revisor

Udgivet af: 

STEPTO-redaktør

STEPTO-redaktør

STILLINGEN

STEPTO a/s søger en revisor, der kan indgå i det regnskabsmæssige arbejde med udgangspunkt fra virksomhedens kontor i Støvring (v/Aalborg). Virksomheden mærker en fortsat tilgang af kunder og en stigende mængde arbejdsopgaver, hvorfor der søges en person med erfaring i udarbejdelse af selskabsregnskaber.

Vi har brug for en kollega som fra start får egen kundeportefølje. Du kan fra start være med til strukturere og designe dit eget job. I virksomheden er der i alt 28 ansatte. De fleste arbejder med at betjene og servicere kunder indenfor bogføring, regnskab, skat og rådgivning. Der er mulighed for faglig sparring indenfor såvel regnskab som skat. Bogføring varetages af gruppe af revisorassistenter og indgår således ikke i jobbet.

Der er en afslappet atmosfære i virksomheden med en kultur, hvor man hjælper hinanden. Der er en aktiv personaleforening med et fint udbud af sociale arrangementer. Virksomheden flytter på kort sigt ind i nyopførte egne lokaler (Støvring) – så du kommer til at arbejde i helt nye og moderne lokaler. 

Den rette ansøger bør ideelt set have faglig indsigt og erfaring med udarbejdelse af årsrapporter for virksomheder i SMV segmentet.

Stillingens indhold:

 • Opstilling af årsrapporter 
 • Opgørelse af skattepligtig indkomst, sambeskatning, udskudt skat o.lign.
 • Tovholder på stiftelse af selskaber, køb/salg/lukning af selskaber samt diverse andre administrative opgaver.
 • Indberetning af data vedr. skat og årsrapport.
 • Fremme det faglige arbejde på kontoret i samarbejde med de øvrige kollegaer, herunder skabe et dynamisk kontor, der løbende forsøges udviklet til de fremtidige krav i markedet.

KANDIDATEN

Vi forventer at du har min. 4 års erfaring fra en lignende stilling. Du er færdig med din HD-R men kan også være registreret revisor. Hvis du har et ønske om videre uddannelse så tager vi gerne en dialog om det.

Du trives med jobbet som revisor men er måske ikke helt tilfreds med opgaverne eller arbejdsformen. Hvis du gerne vil have mere tid med familien eller tid til at læse videre er dette et job for dig. 

Som person kan du varetage mange opgaver samtidigt og er god til hurtigt at sætte dig ind i nye arbejdsprocesser og opgaver. Du trives med selvstændighed og brænder for opgaveløsningen. Du er positiv og åben for forandringer samt forstår vigtigheden af at afslutte dine opgaver til aftalt tid.

Vi lægger vægt på du:

 • Arbejder selvstændigt og kan tage ansvar
 • Kan træffe beslutninger
 • Har overblik men ikke glemmer detaljerne
 • Kan tale med kunderne
 • Har fokus på kvalitet
 • Arbejder struktureret og har gode samarbejdsevner


Ansøgning

Søg stillingen via vores rekrutteringspartner JobInnovation:


Frist:
Snarest muligt

Område:
Region Nordjylland


Kontaktperson:
Claus Bech Nielsen
Partner i JobInnovation
+45 31 31 67 76
Bech Hunting

Virksomhed:
Stepto A/S
www.stepto.dk

Arbejdssted:
Juelstrupparken 10A
9530 Støvring

Om virksomheden:
STEPTO a/s er en ambitiøs virksomhed, der tilbyder økonomi- og ledelsesrådgivning til virksomhedsejere. Vi tilbyder rådgivning og udarbejdelse af alt indenfor regnskaber, budgetlægning, finansiering og skatterådgivning.

I STEPTO a/s stoler vi på vores kunders dømmekraft og støtter dem i deres valg og prioriteringer. Vi elsker at jagte den ’gode forretning’ – i fællesskab med vores kunder. Deres succes – er vores succes. Vi bliver inspireret af mennesker og virksomheder, der gør det godt – se www.stepto.dk.

Virksomhedens kunder findes fortrinsvist i region Nordjylland og indenfor landbrug og små / mellemstore håndværksvirksomheder.

Del denne nyhed i dit netværk

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Nyheder direkte i din indbakke?

Vi holder dig opdateret om nyt inden for virksomhedsdrift og -økonomi.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag en email, så snart vi har nyt. 

Du kan til enhver tid afmelde dig igen med et enkelt klik. 

Vi holder dig opdateret med relevant nyt for virksomhedsejere

Skriv dig op til STEPTOs nyhedsbrev og modtag nyheder og produktinformationer fra vores økonomiske eksperter. Du kan til enhver tid afmelde dig igen med et enkelt klik.