fbpx
Inge Møller Ernst - økonomikonsulent

Stepto A/S opruster med markant økonomiprofil

Udgivet af: 

STEPTO-redaktør

STEPTO-redaktør

I Stepto er der glæde over at kunne byde endnu en markant økonomiprofil velkommen på holdet. Inge Møller Ernst starter som økonomikonsulent pr. 15/9

Inge Møller Ernst har mange års erfaring inden for driftsøkonomi og økonomisk rådgivning i landbrugssektoren og har etableret det daværende revisorhus NordLand Revision.

Med ansættelsen af Inge Møller Ernst får Stepto endnu en kompetent profil til hele det driftsøkonomiske område herunder regnskaber, budgetter, finansiering, SKAT mv.

Vi er sikre på, at Inge med sin store erfaring og indgående kendskab til såvel det økonomiske som det landbrugsfaglige og virksomhedsstrategiske kan bidrage til at imødekomme den stigende efterspørgsel, Stepto oplever blandt de nordjyske landbrugsvirksomheder. At hun tilmed har erfaring som selvstændig erhvervsdrivende er kun et plus”, fortæller indehaver og chefkonsulent i Stepto A/S, Lars Søgaard. 

Jeg tror bestemt, at jeg med min baggrund og erfaring kan bidrage til Steptos fortsatte vækst og udvikling. Stepto er en solid virksomhed med nogle spændende kunder, og jeg glæder mig til at møde mine nye kolleger og kommende kunder blandt de nordjyske landbrug”, fortæller Inge Møller Ernst.  

Et scoop
I Stepto ser man det som lidt af en scoop at endnu en stærk økonomiprofil melder sig under fanerne:

”Vi er naturligvis stolte over, at vi i Stepto kan tiltrække en kapacitet som Inge. Hun er både vel- og anerkendt blandt de nordjyske landmænd og har en bred kontaktflade fra sit mangeårige virke i revisionsbranchen med fokus på landbrug. Vi glæder os til samarbejdet og er sikre på, at hun bliver et stort aktiv for Stepto de kommende år”, fortæller Lars Søgaard.

Inge Møller Ernst er Registeret Revisor FSR og stiftede NordLand Revision i 2000. Over årene voksede virksomheden til mere end 20 ansatte ind til hun i 2018 valgte at afhænde den.

Del denne nyhed i dit netværk

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Nyheder direkte i din indbakke?

Vi holder dig opdateret om nyt inden for virksomhedsdrift og -økonomi.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag en email, så snart vi har nyt. 

Du kan til enhver tid afmelde dig igen med et enkelt klik. 

Vi holder dig opdateret med relevant nyt for virksomhedsejere

Skriv dig op til STEPTOs nyhedsbrev og modtag nyheder og produktinformationer fra vores økonomiske eksperter. Du kan til enhver tid afmelde dig igen med et enkelt klik.